Leírás
Amikor a konyhában a megfelelő edény szakértő kezekbe kerül, az nagy valószínűséggel sikerhez vezet optimális időn belül.
Legyen szó sültekről, szószokról, hozzávalók temperálásáról, élelmiszerkeverékek előkészítéséről, vagy ha pontosan tudjuk az arányokat, automatikusan a minőségben és méreteiben megfelelő serpenyőre van szükségünk, amely épp a megfelelő időben szolgál bennünket.
A 20 cm átmérőjű, 4 cm magas, német gyártmányú AMT Gastroguss serpenyő a legmegfelelőbb az ilyen specifikus szakácstevékenységekhez.
Németország legnagyobb séf egyesülete – VDK – az AMT Gastroguss serpenyőt a világ legjobb serpenyőjének ítélte meg. Ezt a nagyrangú elismerést alátámasztják a serpenyő adottságai, kezdve a megtervezésétől, a gyártási technológiáig és a népszerűségéig, amelynek a világ legigényesebb szakácsainak körében örvend.
Az manuálisan öntött AMT Gastroguss alumínium serpenyők alapja több mint 9 mm vastag, ezáltal jobban tárolják az energiát, nem melegednek hamar túl és megtartják formájukat hirtelen hőmérsékletingadozás esetén is.
A serpenyő falát alkotó öt réteg mindegyike: a szemcseszórásos alumínium, a kemény titán-oxid réteg, a kerámiarészecskés korróziógátló réteg és a Lotan® tapadásmentes réteg mind meghatározott szereppel bírnak a termék hatékonyságának, ellenállóságának, hasznosságának és kiváló minőségének meghatározásában.
A Lotan® tapadásmentes réteg a klasszikus tapadásmentes rétegek összes előnyeit nyújtja, de nem tartalmaz PFOA-t (mérgező és rákkeltő anyag). Ezt az anyagot az AMT Gastroguss szabadalmaztatta, így más serpenyőknél nem találkozhatunk vele. A réteg a tapadásmentesség mellett segíti a könnyű tisztítást, a Lotan® réteg antibakteriális jelleggel bír és minden formájában támogatja az egészségügyi- és élelmiszer biztonságot.
Az serpenyő ergonomikus fogantyúi akár a 240°C-t is kibírják, így a főzőlapon elősütött ételeket rögtön a sütőbe lehet tenni, edény változtatása nélkül.
A termék mosogatógépben tisztítható és bármilyen tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
UI: Az AMT Gastroguss fedő serpenyővel való használata lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását, hozzávalók magukban elkészülnek, elkerülhető a fröcskölés és a szagok a serpenyő és a fedő között maradnak, nem pedig az egész konyhában.