0
Archívum
RSS

Termékek

A főzőedények tudománya: mit jelent a 3 réteg, 5 réteg, 7 réteg

Jó néven vesszük, ha megkérdezik, hogy mi az a 3, 5 vagy 7 réteg (ply). Nem (csak) azért, mert növeli bennünk a büszkeséget, hanem azért, mert örülünk egy kedvező tendencia kibontakozásának. Egészen a közelmúltig az emberek meglehetősen vonakodtak az új technológiák alkalmazásától a konyhában, inkább ragaszkodtak ahhoz, amiről már tudják, hogy hogyan működik. Most a világ megváltozott, mondja a költő, vagy legalábbis változik. Lassan megérezzük az innováció ízét (szó szerint és átvitt értelemben), és szeretnénk felfedezni, megérteni és naprakészen tartani a kulináris világ legújabb trendjeit. Ennek eredményeként ma 3, 5 és 7 rétegű, többrétegű edényekről beszélünk: mit jelentenek, mennyibe kerülnek, és hogyan segítenek a főzésben.

Fondantă cu ciocolată și sos de zmeură

Prăjitura cu ciocolată şi zmeură face parte din categoria deserturilor rafinate, pe care le poţi pregăti în zilele speciale, ca un răsfăţ suprem. Ciocolata este “dulcele” preferat al tuturor, iar zmeura îi dă o aromă unică.