Késeinket rendszeresen meg kell élesítenünk, különösen, ha törődünk a késeinkkel, de az ujjainkkal is. A városi-kulináris hiedelmekkel ellentétben az éles kés végtelenül biztonságosabb, mint egy kopott pengéjű kés. Nemcsak a statisztikák, hanem a világ minden tájáról érkező profi szakácsok is ezt mondják.
Legyen szó kínai húsvágóról, vagy egy kis késről a zöldségek hámozására, valamikor szüksége lesz egy olyan eszközre, amely felelős a penge gondozásáért. Professzionális acél élezőeszköz, élezőkő, speciális késélező vagy ipari gyémánttal ellátott elektromos élezőkészülék a legjobb lehetőség, amelyet a penge csiszolásához biztosítunk.
Ha Ön is azok közé tartozik, akik kellemetlennek találják a kések élezését, akkor mindig várjuk Önt a legközelebbi KitchenShop üzletben, hogy professzionális élezést biztosítsunk késeinek.