A levesek és húslevesek gasztronómiai kultúránk részét képezik, így a kanáloknak minden román konyha alapkészletének részét kell képezniük. Győződjön meg róla, hogy legalább egy kanál levest és egy kanál mártást, a konyhában. Ez utóbbinak különleges alakja van, amely lehetővé teszi a mártások könnyű öntését az ételre.
Minden üstnek jó hőálló tulajdonságokkal kell rendelkeznie, ezért javasoljuk, hogy nejlonból, poliamidból vagy magas hőmérsékletálló műanyagból készült üstöket válasszon. Ezek a üstök magabiztosan használhatók a tapadásmentes bevonattal ellátott edényekben is, nem félve a karcolástól. Másrészt a rozsdamentes acél kanál a legelegánsabb választás, mert ideális levesek, pörköltek és mártások kiszolgálására.
Fedezze fel a KitchenShop ajánlatot, és még professzionális, többcélú üstöket is találhat, amelyek szitával vagy lapos bázisú kanállal vannak ellátva, hogy öntsék és megszórják a paradicsomszószt a pizza tésztára.