Leírás
Kitchen Craft márkájú 50 darabos sütinyalóka - sűrített papír pálcika készlet, mérete 15 cm, ideális Cake Pops készítéséhez.
Javasolt sütinyalóka (Cake Pops) recept - 20 darabhoz elegendő
Hozzávalók:
113g porcukor
113g margarin
113g liszt
1 tasak sütőpor
3 tojás
Szükséges eszközök:
2 darab 20 rekeszes sütinyalóka (Cake Pops) forma
1 szett 15 cm-es sütinyalóka (Cake Pops) pálcika
1 sütinyalóka (Cake Pops) fogó
1 sütinyalóka (Cake Pops) tartóállvány
Elkészítés folyamata:
1. Keverje össze az összes hozzávalót, és helyezze a keveréket egy speciális tortaformába úgy, hogy a ¾-ét belepje, majd tegyen rá egy másik azonos formát.
2. Az így összeillesztett formát tegye 180°C-os előmelegített sütőbe sütőbe 20 percig. Közben készítse el a kívánt mázakat (glazúrt) - a tortalapokhoz.
3. A sütőkesztyűvel vegyük ki a formákat, és hagyjuk nagyon jól kihűlni. Kihűlés után óvatosan emeljük fel a felső formát.
4. Minden speciális rudat (sűrített papír pálcikát) 15 mm mélységig illesszen a mázba, majd egy tortába.
5. Tegye a süteményeket a hűtőbe, amíg megkeményednek (kb 2 óra).
6. Vigyük fel a kívánt mázat, minden egyes sütemény esetében a megfelelő tálba mártva. Ügyeljen arra, hogy utólag eltávolítsa a felesleges mázat.
7. Végül a mázra azonnal felvihet különféle ehető dekorációkat, majd meg kell várnia a máz megszilárdulását és utánna kifesthető.