A Staub-ra vonatkozó márka a legjobb szakácsok körében, beleértve Paul Bocuse (a legjobb francia szakács). Ők nemcsak a konyhában használják a Staub termékeit, hanem tálaláshoz is, ez azt mutatja, hogy a termékek első rangúak, A gyártási módja tökéletesített, amely összevonja a technológiát, a hagyományt és a modernt. Staub egy igazi támpont Franciaországban és az egész világon.
50 országban van szétosztva, Európában, Japánban, Kínában és Észak Amerikában.
A Staub terméket bármely főzőlapon lehet használni, beleértve az indukciósat is. Ideálisak profi szakácsoknak és kezdőknek is akik érdekeltek a finom és az egészséges étel elkészítéséhez 2008 júniusában a Staub csatlakozott a ZWILLING J.A. Henckels csoporthoz.
A termékek dizájnja technikai szemszögből nagyon előrehaladott, annyira, hogy minden elkészített receptnek különleges aromája és zamata lesz. Számtalan tényező van, amely a Staub edényeket különlegessé teszi, a fekete zománccal kezdve, amely nagyobb ellenálló képességet nyújt, és nem kopik a színe. Az öntöttvasból készült edények több ideig tartják melegen az ételt miután leveszik a főzőlapról vagy kiveszik a sütőből. A meleget egyenletesen osztja szét, így ízletesebb lesz az étel. A Staub edényeket minden főzőlapon lehet használni, beleértve az indukciósat is a különleges alapja miatt. Ezeken a technikai tulajdonságokon kívül a vonzó külseje lehetővé teszi, hogy tálalásra is fel tudja használni ugyan azt az edényt, amelyben az étel készült.
Származási hely: Franciaország.
Garancia: életre szóló.