Leírás
Kitchen Craft sütinyalóka forma, méretei 23 x 18,5 cm, anyaga 260°C-ig hőálló tapadásmentes szilikon.
Ajánlott sütinyalóka recept 20 darabhoz elegendő
Hozzávalók:
113g porcukor
113g margarin
113g liszt
1 csomag sütőpor
3 tojás
Szükséges eszközök:
2 darab 20 rekeszes sütinyalóka forma
1 készlet 10 cm-es sütinyalóka pálcika
1 sütinyalóka fogó
1 sütinyalóka tartó
Elkészítése:
1. A hozzávalókat keverje össze, majd tegye a formákba, ¾-ig megtöltve azokat, majd tegye a másik formát rá.
2. Az így összeillesztett formát tegye 180°C-os sütőbe 20 percig. Ezalatt készítse el a glazúrt.
3. Fogóval vegye ki a formákat és hagyja, hogy teljesen hűljenek ki. Kihűlés után óvatosan emelje le a felső formát.
4. Minden pálcikát tegyen bele a glazúrba, majd egy sütibe 15 mm mélyre.
5. Tegye a süteményeket a hűtőbe, amíg megkeményednek (kb 2 óra).
6. A süteményeket mártsa a glazúros tálba. A többlet glazúrt csöpögtesse le.
7. Végül, ízlés szerint, rögtön a glazúr után tegyen a sütikre díszeket, majd várja, míg megdermed a glazúr.
Sütőben, hűtőben, fagyasztóban egyaránt használható, mosogatógépben is tisztítható.