Leírás
Az utolsó generációs, sous-vide főzési technika egyre gyakrabban megtalálható a modern éttermekben és a főzni szerető amatőr szakácsok konyháiban is.
Miért? Mert az egészséges, zsiradék nélküli, ízletes és egyenletes főzést promoválja, amely során az ételek tápanyagtartalma megmarad és a végeredmény magasabbrendű, mint a hagyományos főzési folyamat végeredménye.
A főzési technika alapelve az élelmiszerek vákuumozott zacskóban, viszonylag alacsony hőmérsékleten, vízben történő (55°-65°C) főzése.
Az Unold termék erre a technikára született, ötvözve az egyszerű és hatékony használat összes alapelvét. Kis méreténél fogva könnyen tárolható, egyszerűen használható: belehelyezzük a vízzel töltött edénybe (amelybe az élelmiszereket tartalmazó vákuumzacskók kerülnek), beállítja a víz kívánt hőfokát... és elindítja.
Többé nincs kellemetlen szag, füst a konyhában, az egész konyhai művészetet megújítja, marha, disznó és szárnyashúst, zöldségeket, tengeri gyümölcsöket, desszerteket, szirupokat, majdnem mindent készíthet vele, csak sokkal ízletesebben, mint ahogyan azt addig megszokta.
A készülék nem mosható mosogatógépben.
- A készülék jellemzői
- Erősség: 1300W;
- Állandó hőmérséklet a keverőpompának köszönhetően;
- Automatikus leállás, amikor nincs elegendő víz;
- LCD kijelző, amely mutatja a hőfokot (Celsius és Fahrenheit);
- Méretei (L x l x h): 36,7 x 13,5 x 8,8 cm;
- Anyagok: műanyag és rozsdamentes acél;