Az acél edények tökéletesek a sütéshez (sültek, tojáslepények, palacsinták).
Tanács
Melegítse, jól fel a serpenyőt mielőtt használná. Miután befejezte a főzést, ne hagyja az ételt a serpenyőben.
Kezelés
Az a jó acél serpenyő, amely le volt kezelve, és fekete lesz miután párszor volt használva, akkor tud főzni, azelőtt a serpenyőt olajjal kell kikenni
Karbantartás
Ahhoz hogy a serpenyő megtartsa tulajdonságait és elkerülje a rozsdásodást, tisztítsa forró vízzel, mosószer nélkül ezt követően szárítsa papír törlővel. Kikenheti egy kevés olajjal és tartsa száraz helyen.
Technikai tulajdonságok
- Az ultra erős acél megegyezik az erős hőerrőforrással, amelyek a konyhában vannak használva és az intenzív főzéshez.
- A fogantyúk strapabíróak, acél sávokból és töltött acélból készültek, jól az edényhez vannak biztosítva szegecsekkel vagy hegesztés által.
- A fogantyúk hajlított francia stílusa egy optimális fogást nyújt, fáradtság nélkül, könnyű a kezelése.
- A serpenyők ideálisak a gyors főzéshez, magas hőmérsékleteken, megtartva az étel vitaminjait és tápláló elemeit.
- Ebben a csoportban lévő serpenyőket minden fajta sütőlapon lehet használni, még az indukciosokan is.