10% és 50% közötti kedvezmény minden termékre, 2024.11.15 és 2024.12.01 között vagy a készlet erejéig.
Sujihiki kés a Miyabi márkától 24 cm-es pengével, korrózió- és ütésálló, ideális hús és hal vágásához és szeleteléséhez.
A Miyabi ötvözi a hagyományost az innovatív technikákkal, amelyek életre keltik a japán hagyományt, mindegyik kés egy kézzel készített pengével, katana-szerű éllel, tisztelgés az évszázadokkal ezelőtt készült szamuráj kardok előtt.
Funkciók:
- A kés penge 3 rétegből készül;- A penge magja 2 réteg acélba ágyazott MicroCarbide MC63 acélport tartalmaz, kb. 63 Rockwell keménységet biztosít (a keménység mérésének nemzetközi szabványegysége);- A cryodur-on® keresztül krisztogén módon kezelt penge -196 °C-on, ami szintén garantálja a nagyon nagy keménységet;- Eredeti japán Tsuchime (kalapácstal kész) penge szimmetrikus 19° szögben; Minden penge kézzel készül a hagyományos Honbazuke módszer szerint, amely biztosítja a maximális vágási pontosságot;- A Pakka fából készült fogantyú stabilitást és tökéletes egyensúlyt biztosít, függetlenül az alkalmazott vágási technikától.