Leírás
A megnyitás után a bor megkezdi az oxidációs folyamatot, ami kezdetben előnyös, különösen, ha vörösborra utalunk. A bornak "lélegeznie" kell, hogy csokrát és ízeit felszabadítsa.
Azonban, ha túl hosszú a levegővel való érintkezés, a bor rövid idő alatt elveszíti frissességét és csokrát. A hatás: a bornak lapos íze van, és gyakran 2-3 nap elteltével kell eldobni.
A FRESH & SAVE borosüvegek vákuummegállója az innovatív tömítésnek köszönhetően megbízhatóan lelassítja ezt a folyamatot. A dugót a "FRESH &SAVE" vákuumszivattyúval együtt történő használatra tervezték.
Hogyan kell használni
Helyezze a fedelet a palack nyakára, és a vákuumszivattyú egy gomb megnyomásával automatikusan felszabadítja a levegőt a borosüvegből. Az ízek és a frissesség megbízhatóan lezárva. A vezeték nélküli borszivattyú és a vákuumbor dugó kezelése egyszerű és gyors - fordítva csavarja ki. A szénsavas italok nem alkalmasak vákuumtárolásra.
Korrózióálló rozsdamentes acéllal borítva a kiváló minőségű bormegálló mosogatógépben tisztítható.
Előnye:
- Vákuum funkció: a nyitott borokat hosszabb ideig frissen tartják;
- A dugó tökéletes borok tárolására, de gyümölcslevek számára is;
- Alkalmas szénsavas italokhoz;
- Illeszkedik a szabványosított borosüvegek (belső átmérője 17-19 mm);
- Mosogatógépben tisztítható;
- Elegáns kialakítás rozsdamentes acél ékezetekkel;
- Anyag: műanyag, rozsdamentes acél, a szilikon alsó része;
- Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 30 x 30 x 40 mm.
A nyitott palackok egyszerű nyilvántartásához használja a ZWILLING Culinary World alkalmazást a borok érvényességének nyomon követésére.
Az ingyenes alkalmazás meghatározza a határidőt, amíg a vákuumszigetelt borokat meg kell kóstolni, és értesítést küld, mielőtt a bor elveszíti ízét és csokrát. Receptek, magyarázó videók és bevásárlólista egészíti ki az alkalmazás szolgáltatását.