Leírás
Az AMT Gastroguss edények felépítése
1. Lotan tapadásmentes réteg
2. Kerámia részecskeréteg
3. Korróziógátló réteg
4. Kemény titán-oxid réteg
5. Homokfúvott alumínium
A konyhában a megfelelő főzőedény, ha ügyes kezek használják, a siker kulcsa lehet optimalizált időkereten belül.
Ha szószokra, sütésre, pirított alapanyagokra, ételkeverékek elkészítésére gondolunk, és ha pontosan ismerjük a méreteket, az alapanyagok pazarlása nélkül, akkor automatikusan egy méretben és minőségben megfelelő serpenyőt szeretnénk, ami szükség szerint szolgálna.
Ez az AMT Gastroguss márkájú , 32 cm átmérőjű, 4 cm magas serpenyő a megfelelő termék az ilyen főzési tevékenységekhez. Németországban gyártott termék.
Németország legnagyobb szakácsszövetsége – a VKD – úgy döntött, hogy az AMT Gastroguss által gyártott serpenyő a világ legjobb serpenyője. Ez a szuperlatívusz mögött egy sor olyan tulajdonság áll, amelyet mind a tervezése, a gyártása, mind pedig a világ legigényesebb szakácsai körében élvezett népszerűsége igazol.
A homokfúvott és kézzel öntött alumíniumból készült AMT Gastroguss serpenyő nagyon vastag, akár 9 mm vastagságú talppal rendelkezik, amely több energiát tárol, nem melegszik túl könnyen és nem deformálódik szélsőséges hőmérsékleti ingadozások hatására.
Mind az 5 réteg, amelyből a serpenyő készül - homokfúvott alumínium, kemény titán-oxid réteg, korróziógátló réteg és a réteg kerámia részecskékkel és tapadásmentes Lotan® réteg - jól meghatározott szerepe van az erő, a hatékonyság, a hasznosság és a magasabb minőség tekintetében.
A tapadásmentes Lotan® réteg a klasszikus tapadásmentes réteg minden előnyét kínálja, de PFOA (mérgező és rákkeltő anyag) nélkül. Ezt a tapadásmentes bevonatot az AMT Gastroguss szabadalmaztatta, ezért csak ennek a márkának az edényeiben található meg. Az edények könnyen tisztítható tapadásmentes tulajdonságain túl a Lotan® rétegnek antibakteriális hatása is van, minden formában hozzájárulva az élelmiszerek biztonságához és egészségéhez.
A serpenyő fogantyúja ergonomikus, és 240°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek, lehetővé téve az ételek azonnali gratinálását a főzőlapon történő sütés után anélkül, hogy az edényt ki kellene cserélni.
Ez a serpenyő mosogatógépben tisztítható, és minden főzőlapon használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
PS: A serpenyő méretéhez illeszkedő AMT Gastroguss fedő használatával a hő egyenletesen oszlik el, nincs szükség további beavatkozásra, mivel az összetevők maguktól is tökéletesen megsülnek, a szag pedig megmarad a serpenyőben, ill. fedő alatt, így megakadályozva annak terjedését az egész konyhában.