Leírás
Téglalap alakú vákuum ételtároló "FRESH & SAVE La Mer", elválasztóval, műanyagból, űrtartalom 1,6 L, Zwilling márka
Az 1,6 literes maximális kapacitású, 1,3 literes hasznosítható űrtartalmú élelmiszertartály kompatibilis a FRESH&SAVE vákuumszivattyúval. Élvezheti az egészséges és laktató ebédet, mivel ez az ételtartó akár 5-ször tovább tartja frissen az ételt, mint a hagyományos ételtartók.
A BPA-mentes műanyag ételtartó ABS fedéllel, dupla tömítéssel és szilikon vákuumszeleppel rendelkezik.
Az ételtartó mikrohullámú sütőben használható (vákuumzár nélkül) és mosogatógépben is mosható. A BPA-mentes műanyag ételtartó ABS fedéllel, dupla tömítéssel és szilikon vákuumszeleppel, valamint műanyag elválasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi két étel egyidejű tálalását.
A FRESH&SAVE rendszerrel többé nem pazarol élelmiszert, mivel hűtheti vagy lefagyaszthatja a friss gyümölcsöt, zöldséget, tésztát, rizst és egyebeket, és bármikor élvezheti azok frissességét és tápanyagait.
Tulajdonságok és előnyök:
- Vákuumos funkció: az élelmiszer-tartály akár 5-ször tovább tartja frissen az élelmiszereket, mint a hagyományos, nem vákuum tárolás esetén: az ízek és a tápanyagok biztonságosan megőrződnek, csökken az élelmiszer-pazarlás;
- Asztali tálalásra alkalmas edény;
- Az ételtartó mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is mosható;
- Űrtartalom (fedél nélkül) / maximális töltési mennyiség: 1,6 L /felhasználható űrtartalom 1,3 L ;
- Mérete: 21,7 x 14,5 x 9,1 cm.
- Anyagok: BPA-mentes műanyag, műanyag (fedél), szilikon (szelep, tömítés).
- Vákuumos fedél innovatív technológiával, kettős tömítéssel;
- Vákuumos tartályok egyszerű csatlakoztatása a ZWILLING Culinary World alkalmazáshoz a fedeleken található QR kód segítségével az élelmiszerek és az eltarthatóság nyomon követéséhez;
- Az ingyenes alkalmazás figyeli a vákuumzáras élelmiszerek eltarthatóságát , és az emlékeztető funkción keresztül időben tájékoztatást ad, amint az ételt elfogyasztják. Receptek, magyarázó videók és bevásárlólista teszik teljessé az alkalmazásszolgáltatást.