Leírás
"PAPILLOTE" gőzfőzőedény, amelyet Emile Henry gyártott, méretei 30,5 × 17,5 × 9 cm, kapacitása 0,9 L, HR® kerámiából.
Az Emile Henry "Papillote" sütőedény egyszerű és egészséges módot kínál mindenféle zöldség, hal és fehér hús tökéletes főzésére anélkül, hogy kiszáradnának.
Élvezze az ínyenc eredményeket ezzel a nagyon könnyen használható étellel, köszönhetően az "en papillote" nevű gyengéd gőzfőzési módszernek. Egyszerűen rendezze a filét vagy hússzeletet zöldségágyra, fűszerezzük, adjunk hozzá friss fűszernövényeket, fedjük le és tegyük az edényt a sütőbe. A hozzávalókat saját gőzükben főzik – a fedél alá zárva – puhán és ízekkel átitatva.
Akár halfilét, egész halat, csirkemellet, báránybordát vagy padlizsánt és édesburgonyát készít, a kerámia lehetővé teszi a gőzölést és a sütést egyszerre, miközben nedvességet gyűjt, könnyen diffundálja a hőt és karamellizáló szószokat a még finomabb eredmény érdekében.
A "Papillote" sütőedény ideális két és legfeljebb három adag köret főzéséhez. Gyakorlatilag csak hozza az edényt közvetlenül az asztalhoz, miután a főzési folyamat befejeződött. Az étel segít az ételt a megfelelő hőmérsékleten tartani tálalás közben. Ez az ovális alakú fedelű edény lehetővé teszi a maradék tartalom hűtőszekrényben történő tárolását és mikrohullámú sütőben történő újramelegítését is.
A mindennapi használatra tervezett "Papillote" sütőedény tartós, ellenálló, nem porózus mázzal, könnyen tisztítható, beleértve a mosogatógépet is.
Franciaországban készül természetes agyagból – gondosan és a legjobb minőségben – 10 év garanciával.
Jellemzők és méretek:
Használható sütőben, mikrohullámú sütőben és fagyasztóban;
- 20 °C és +270 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll;
Mosogatógépben tisztítható;
Garancia: 10 év;
Méretek: 30,5 × 17,5 × 9 cm;
Kapacitás: 0,9 l;
Adagok száma: 2.