10% és 50% közötti kedvezmény minden termékre, 2024.11.15 és 2024.12.01 között vagy a készlet erejéig.
Japán Sujihiki kés szeleteléshez, gyártója Miyabi, 24 cm-es speciális pengével, ellenáll a korróziónak és az ütéseknek.
Mint minden más MIYABI kés, a Sujihiki kést szépsége és éles pengéje különbözteti meg. 24 cm-es pengéje hosszú és keskeny, ideális bármilyen hús vagy hal vágására, filézésére vagy formázására.
Sashimi, sushi készítéséhez, valamint finom filé halakhoz és tenger gyümölcseihez használják.
Jellemzői:
- A kések pengéje 101 rétegből áll;- Szimmetrikus penge speciális kemény MC63 acélból (összetételében tartalmaz: Kobaltot - amely hozzájárul a korrózióálló képesség növeléséhez, Molibdént - a fokozott keménységért és Vanádiumot - az él hosszú ideig való éles megőrzéséért) 101 réteg rozsdamentes acéllal bevonva, a Damaszk pengéihez hasonló kialakítással;- CRYODUR® kriogén eljárással edzett penge; -196°C-on, ami szintén nagyon magas keménységet garantál;- Honbazuke szimmetrikus penge ultraéles élekkel biztosítja a maximális pontosságot a vágásban;- A japán ergonomikus fogantyú "D" betű formájában rendkívül egyszerű és kényelmes kezelést biztosít, lehetővé téve az irányított, szabályozott és kiegyensúlyozott mozgást.