Japán hosszú hagyománya a kiváló minőségű pengék gyártásában felülmúlja a katanát. Az ország gyártja a világ legjobb konyhakéseit. Amikor a kiváló pengékkel ellátott késekről van szó, a professzionális szakácsok vonzódnak mind a japán, mind a német termékekhez.
A hagyományos japán konyhakések összetéveszthetetlen vonzerővel rendelkeznek, tökéletes egyensúlyt teremtve a finom és pontos él, valamint az erős és ergonomikus fogantyú között. Különösen a rendkívül éles pengéikről ismert, a japán késeket óvatosan kell kezelni, így ideálisak az ultra-finom vágásokhoz.
Gyűjteményünk olyan termékekből áll, mint a japán szakács kése vagy a kenyér japán kése, de a legendás kések modelljei is, amelyek speciális feladatokkal rendelkeznek, mint például a yanagi kés (sashimi számára), santoku, nakiri, shotoh, gyutoh és még sokan mások a jól ismert miyabi késmárkából.